Un post de radio pentru toate varstele si pentru toate gusturile care emite 24 de ore din 24 si care difuzeaza muzica de buna calitate pentru suflete adevarate, indiferent de anotimp. Link (Listen) : http://46.108.12.147:8888/listen.pls

 
 

ECHIPA RADIO UNYSON

PITY ma numesc si incerc sa va binedispun cu cea mai buna muzica din anii '70...'80...'90

CARMEN vrea sa va ajute sa va faceti viata mai usoara cu sfaturi privind cele ce va fac viata grea. Sfaturi de viata, suflet si juridice.Rapid, usor si simplu. Va astept.

Dj. Liviu isi propune sa va surprinda, nu in ofsaid ci pe "faza" daca nu cel putin pe "nul" cu emisiunea: 'Unde sunt vremurile de altadat?".O sa puteti asculta super - versuri, super - voci, dar mai ales super - muzica, muzica care a facut frumoasa tineretea parintilor nostri,...Este minunat cand muzica ii uneste pe oameni....timpul trece, viata se scurteaza...

CASHACARMEN:prietenii ma cunosc sub numele de Casha,voi fii aici pentru toti cei care asculta radio: Cashacarmen.Vin spre voi cu ceea ce pot sa va ofer in calitatea mea de bioenergoterapeut.O singura precizare am sa fac:tot ceea ce azi aplic pe cei care vin spre mine,cu ani in urma ,am aplicat pe mine,am invatat pe mine ce inseamna sa chemi boala,sa-l gasesti pe Dumnezeu si iubirea lui.

Dj Lizard va asteapta in emisiunea "Beat Hit" pentru a ne distra. Ne distram timp de 2-3 ore pe zi . Merita sa ascultati acest post de radio. Enjoy.

Georgiana: Raspunsul la problemele tale se afla in tine...deschide-te si citeste-le...daca nu poti, eu sunt aici ca sa te indrum.

Robert "TERRA NOVA": Poate ca noi oamenii suntem ca spicele de grau ne lasam unduiti in bataia vantului.Insa uneori apare unul care e mai puternic si sta drept si priveste soarele si in felul acesta devine auriu,devine copt,devine la randul sau o scanteie de lumina.Si cine stie daca nu si celelalte spice ,pentru ca sunt asemeni lui nu vor deveni coapte ,aurii,lumina din lumina.

Salutare ! Ma numesc Andrei (DJ ANDREY) sun pasionat de muzica adevarata, house, dance, pop asa ca in fiecare seara de la 22.30 va astept sa ascultati cea mai buna muzica mixata live de (DJ ANDREY) va garantez distractie mixata.

MIHAI va saluta si va invita sa ascultati tot ce e mai frumos in muzica romaneasca si internationala. Va invit sa participati la TOP 10 DANCE (in fiecare sambata de la ora 20.00) si va spune ca de obicei:'Pe curand, niciodata la revedere".
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one